Jak anulować subskrypcję
Krok po kroku: jak wyłączyć odnawianie.
Możesz anulować subskrypcję w dowolnym momencie. Zachowasz dostęp do końca opłaconego okresu i nie naliczymy kolejnej opłaty.
Jak anulować
- Otwórz Ustawienia → Subskrypcja → „Zarządzaj subskrypcją”. Otworzy się portal rozliczeniowy Stripe.
- Wybierz „Cancel subscription” i potwierdź.
Portal rozliczeniowy pokazuje datę, do której Twój plan pozostaje aktywny. Najlepiej anulować subskrypcję co najmniej 24 godziny przed kolejnym pobraniem opłaty.
Nie możesz anulować?
Napisz na support@chatplus.com z adresu, na który masz wykupioną subskrypcję, albo podaj ten adres w wiadomości — anulujemy ją za Ciebie.
Zmienisz zdanie
Do końca opłaconego okresu możesz odnowić subskrypcję w tym samym portalu rozliczeniowym bez ponownej płatności.
Co zostaje po zakończeniu
Twoje konto i historia czatów zostają zachowane, a zastosowanie ma darmowy dostęp. Anulowanie nie oznacza zwrotu za bieżący okres — zobacz Zwroty.
Nie widzisz odpowiedzi?
Zapytaj na czacie albo skontaktuj się z pomocą: support@chatplus.com lub przez zgłoszenie w Ustawieniach.